månadsarkiv: augusti 2016

Tarmen och hjärnan

Nu börjar forskningen närma sig en förståelse för hur  tarmen och hjärnan påverkar, och påverkas av, varandra. Läs mer i SvD: artikel som vi länkat till här nedan.

Vad vi som prövat Cellbalans får känna på, är att med en tarm i balans så  känns även att glädjen i livet kommer tillbaka om man känt sig låg.

Självklart kan både tarmproblem och  nedstämdhet ha många olika orsaker, men i Cellbalans så bryr vi oss inte om att leta orsaker utan går rakt på att göra det som framåt rättar till eventuella obalanser. Vi gör kostförändringar och dricker effektiv näring som ger långvariga och bestående resultat.

Kontakta oss om du vill lära känna ditt nya jag!

Artikel SvD

Energi till dina celler, snabbt och effektivt!

Människokroppen består av ca 70 000 000 miljarder celler. De behöver näring för att ständigt kunna skapa energi för att alla processer i kroppen ska fungera. Våra kosttillskott ser till att dina celler får precis den näring den behöver, där den behövs och när den behövs. Är du ofta trött kan du behöva extra näring till dina celler. Hör av dig till oss om du är trött på att vara trött.

Vi har alltid kostnadsfria konsultationer!

Ät 4 gånger om dagen och gå ner i vikt!

Cellbalans

En strikt diet i 28 dagar med vanlig mat 4 gånger om dagen hela perioden,  i kombination med vitaminer och mineraler av högsta kvalitet, hjälper dig till en långsiktig, hållbar och hälsosam livsstil.
Därefter rekommenderas att fortsätta med näring i två månader till. Då kroppen balanserats har den inte längre ett sug efter överflödig energi, och vi lockas inte in i beroendet att äta det vi inte behöver. Målet är att man ska kunna känna sig nöjd, glad och harmonisk med precis det kropp och själ behöver.  Gratis coaching och rådgivning online under hela perioden.

Programmet balanserar och återställer dina celler på 28 dagar!

* Balanserar hormonsystemet
* Rensar din kropp på slagg och gifter
* Gör dig mer fokuserad
* Ökar din energi
* Minskar / Tar bort ditt sötsug
* Balanserar blodtryck, blodfetter och blodsocker
* Viktnedgång (3 – 18 kg finns dokumenterat) samtidigt som kroppen hänger med och får en bättre och fastare form

Kontakta oss idag eller lyssna på introduktion via webinar.

Varmt välkommen till Ditt nya liv!

23/8 20:00 kan du lyssna  på  webinar om hur det går till. Anmäl dig via länken nedan:

Introduktionswebinar